För att registrera dig som användare till Qampus så klickar du på knappen Logga In / Registrera längst upp till höger, följt av Skapa Konto. Fyll i relevanta uppgifter i formuläret och klicka på Slutför Registrering.

Ett mail kommer att skickas till den mailadress som du angav med en länk för aktivering. Klicka på länken så får du en bekräftelse på att du nu är aktiverad som användare. Om du inte redan är inloggad så klicka på Logga In igen och ange dina inloggningsuppgifter. Du är inloggad när du ser en profilikon med användarnamn längst upp till höger.

Om du inte får aktiveringsmailet så kan orsaken vara följande:

  • Mailet har hamnat under katalogen Skräppost, Junk eller Spam. Om du hittar mailet där se också till så att du godkänner Qampus som avsändare så att du får alla mail från oss till din Inkorg.
  • Qampus mailserver eller din mailserver fungerar inte som de ska vilket leder till att mailet inte kommer fram korrekt.
  • Angav du rätt mailadress? Kan det vara så att du skrev fel bokstav eller siffra i mailadressen. Försök att skapa kontot igen. Om du angav rätt mailadress första gången så kommer du att få information om att ditt konto är under behandling.

Om du inte lyckas skapa ett konto med hjälp av tipsen ovan så kontakta oss, så hjälper vi dig med registreringen.